Tuunime juukseid: Tiger Milk solisti Eva Vaino imeline lavasoeng!

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Vaino
Eva Vaino Foto: Jelena Rudi

Püüdsin ühel päeval kinni oma lemmiklauljatari Eva Vaino ja ajasime veidi ilujuttu. Eva oskus kehastuda laval naerusuisest tüdrukust kütkestavalt ohtlikuks vampkiisuks on imetlusväärne, tema hääl ja liikumine on igati hüpnotiseeriv kooslus. Bänd Tiger Milk võitis 14. veebruaril EMA 2013 elektroonikaalbumi auhinna. Muide, Eva veel üheks ametiks ja hobiks on ka jumestuskunst. Eva sai endale kevade puhul volüümi andvad juuksepikendused.

Kuidas valmistad ennast lavale minekuks ette ja kas sul on oma rituaale, mida enne esinemist järgid?

Nagu klassikaline naine ikka, loobin riidekapi sisu mööda magamistuba laiali ja ahastan, et midagi pole selga panna. Erinevuseks on ehk vaid see, et õpin samal ajal laulusõnu pähe. Teen reeglina ka meigid-soengud ise, kuid mida aeg edasi, seda enam naudin, kui seda teeb keegi teine.

Suurte kontsertide puhul veedan tavaliselt eelneva öö õmmeldes, kuna paraku ei saa omale veel igaks kontserdiks disainerkleite lubada. Samas ei saa ka ju riskida, et publikus keegi sama kleiti kannaks!

Mõnikord, kui olen veidi haige või muidu ebakindel, siis teen enne esinemist joogat - just hingamisharjutusi, see annab kõvasti energiat ja julgust.

Kas kodus toimetav Eva on erinev laval esinevast Evast?

Eva on ikka Eva nii kodus kui laval. Kuigi on ette tulnud, et praen ka hommikul mune kõrgetel kontsadel, siis laval mind öösärgis veel nähtud pole.

Minu puhul võib küll öelda, et kodu on mu kindlus, mulle õudselt meeldib oma kodus olla. See on koht, kus veedan aega iseenda, oma armastatu ja sõpradega. Kodus tunnen end turvaliselt ja julgen olla habras ja natuke saamatu. Paljud arvavad, et olen artistina ülbe, aga eks see on ilmselt mingi fassaad, millest saan kodus loobuda.

Mis on sinu meigikoti topp 10?

Mul pole kunagi olnud kuigi hea näonahk, nii et olen aastaid katsetanud kõikvõimalike toodetega ja lõpuks leidnud lemmikud, mis tõesti töötavad. Seega on pool mu nimekirjast just nahahooldustooted, kuna pean võimalikult head lõuendit vähemalt sama oluliseks, kui kvaliteetseid värve.

1.JOIK sügavpuhastav näoõli
2. JOIK näovesi astelpajuõli ja aaloega
3. The Body Shopi e-vitamiiniga silmaümbruskreem
4. Clarins Fluide Eclat du Jour SPF 15 päevakreem
5. Clarins Skin Illusion SPF 10 jumestuskreem, sest päiksekaitse on tähtis!
6. Bourjois Healthy Mix jumestuskreem (kõige heledam toon, kasutan seda silmaümbrustel ja highlighter’ina)
7. Isadora Glow Stick Blusher
8. L'Oreal Double Extension Beauty Tubes (sest see on ainuke ripsmetušš, mis minu näos laiali ei lähe)
9. Dior Lip Maximizer huuleläige
10. Must lainer, kasutan praegu Guerlaini, aga ma pole sellega täiesti rahul, nii et tuleb miskit uut leida

Millise meigitoote/juuksetoote võtaksid kaasa üksikule saarele?

Loodan, et satun troopilisele saarele. Oliivõli! Näkku, juustesse ja hommikusöögi kõrvale.

On sul eeskuju, keda järgid?

Eeskujusid, kes on mind kuidagi mõjutanud, on kindlasti olnud palju. Eluliselt - ema, vokaalselt - Mariah Carey, songwriting’u osas - Hedvig Hanson, Lauryn Hill, Erykah Badu, Dave Grohl... Eks välimuse osas jälgin ikka veidi Hollywoodi, see on väga hea spikker meigiks, soenguteks ja asendamatu õppevahend pildistamisteks.

Räägi mõni naljakas juhtum seoses meigi või soenguga!

Olgem ausad, kogu mu meik ja soeng vanuses umbes 12-15 oli üks suur naljakas juhtum!

Kuidas sulle meeldivad sinu uued pikemad ja tihedamadjuuksed?

Mu uued juuksed tegid alustuseks mind ennast justkui 10 cm pikemaks! Esimene öö oli natuke valus magada, peanahk polnud kinnitustega veel harjunud. Nüüd on nädal möödas ja seda muret enam pole. Samuti pesen juukseid harvemini kui varem ja sirgendus või lokid püsivad päevi muutumatuna. Värv ja laine on täpselt sama, mis oma juustel, seega näevad nad väga loomulikud välja!

Kommenteerib Kati Leinštrep, Great Lenghts juuksepikenduste maaletooja ja spetsialist

Kuna Eva soovis oma juukseid umbes 10 cm pikemaks saada ja lihtsalt rohkem volüümi juustesse, siis otsustasime paigaldada talle juuksepikendused-tihendused, mis on 40 cm pikad. Tema enda juuksed olid umbes 30 cm. Kasutasime selleks uut Great Lenghts aparaati Multisonic, mis ei kasuta paigaldamiseks kuumust, vaid salkude kinnitamine toimub ultraheli ja õhusurve abil. Korraga saab paigaldada viis salku, mida saab kombineerida omavahel erinevatest värvidest. Seega mõtlesime, et kuna suvi on tulekul, siis võiks lisada ka natukene heledamaid salke. See on hea moodus ka kergeks värvimuutuseks, ilma juukseid rikkumata.

Kombineerisimegi koos kokku kolm imeilusat omavahel harmoneeruvat värvi. Kokku on valida 50 erineva värvi ja mitme erineva pikkuse vahel. Kõiki juukseid saab loomulikult ka lühemaks lõigata, et saavutada täpselt selline tulemus nagu vaja.

Kogu Eva juustepikenduse protsess ehk 80 salgu paigaldus ning viimistlus võttis aega alla 1, 5 tunni ning tulemus oli väga atraktiivne. Selle aparaadi eeliseks on kiire paigaldus ning samas ka väga ühtlased perfektsed lapikud ühenduskohad, mida ei ole käega katsudes üldse tunda. Juuksed jäävad imekerged ja loomulikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles