Naljavideo: naised pole täiuslikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine roolis. Pilt on illustreeriv.
Naine roolis. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Vaata videot, mis on kokku pandud meeste valmistatud reklaamidest. On need sinu meelest naljakad või mitte?

Esimeses klipis näidatakse, kuidas pisut ülekaaluline naine lööb end üles, kuid lõpus selgub, et reklaamitakse hoopis jooksuvarustuse poodi. Teises klipis ütleb mees naisele, et tolle suur tagumik võtab õnneks kogu tähelepanu endale ja nõnda ei märgata naise nägu. Kolmanda klipi rase naine pöörab kõik mehe öeldu tema vastu.

Neljanda klipi naistegelane uurib mehelt, mida tähendab muffin top. Nõnda vihjati päev läbi tema «sangadele», mis üle püksiääre punnitavad, kuid mees otsustab naisele luisata, et tema tundeid säästa.

Viies ning kuues reklaam näitavad taas, kui halvasti naised autot pargivad ja seitsmenda klipi keskmes on naine, kes lõhub pildi üles riputamiseks pool seina ära.

Viimases reklaamis ei anna soome keelt kõnelev naine oma mehel pitsat enne, kui on suutnud talt võimalikult palju teeneid välja pressida.

Kas naised ongi sellised või on tegu totra üldistamisega? Mis tundeid valjavideo Sinus tekitab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles