Mõnele naisele meeldib voodis omapärane «üllatus»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sulle meeldib, kui mees alustab seksi keset ööd, kui sa veel magad? Meeldib sulle ärgata pimedas toas mehe hellade puudutuste peale ning kogeda kuuma, unist seksi? Kui jah, siis sa pole üksi.

Paljud emad tahavad öösel vaid magada ning on ärritunud, kui mees neid keset magusat und üles ajab. Teised jällegi armastavad seda, kui mees neid seksiga üllatab, kirjutab TheStir.

Need naised, kes taolist seksi pooldavad, olid arvamusel, et see on ülikuum, kui mees keset ööd teatab, et ta tahab naist nüüd ja kohe. Need aga, kes olid selle vastu, arvasid, et tegemist on pigem ühepoolse seksiga, milleks teine partner pole nõusolekut andnud.

Oluline on märgata seda erinevust, et kui mees algatab seksi ilma naise nõusolekuta või ilma seda eelnevalt arutamata, siis võib teda vabalt vägistamises süüdistada.

Mõne inimese arvates on see imelik, teised jällegi arvavad, et see on kuum. Nii palju, kui on inimesi, on ka erinevaid seksuaalfantaasiaid, seega milleks kedagi hukka mõista.

Mida teie arvate, kas taoline «üllatus» on tervitatav või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles