Kerli Kõiv: õnnelikud inimesed ei tee teistele haiget

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: SCANPIX

Hollywoodi blogija Perez Hilton on eestlanna Kerli Kõivu toetaja, kirjutab Kroonika. Kuidas on juhtunud, et Kerlist on saanud tema nii-öelda lemmiklaps?

«Ma ei võta seda Hollywoodi värki üldse tõsiselt. Minu jaoks on kogu see mäng tobe ega oma tähtsust,» tunnistab Kerli. «Ükspäev vihatakse, järgmine päev armastatakse. Kriitika ja komplimendid, mõlemad jooksevad mul ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Muusika on ainus asi, millest hoolin, ja kui ise tunned, et oled õigel teel, siis pole vahet, mida inimesed arvavad. Kuulsus on kaduv, see on illusioon.»

Kerli tunnistas, et pole Perez Hiltoni kõmublogi kunagi lugenud, aga blogijaga suheldes on talle tundunud, et Perez on nüüd enda jaoks mingid asjad paika mõelnud ja veidi leebunud. «Ta ehitas enda kuulsuse ju ainult negatiivsuse peale üles ning tal oli kindlasti seesmiselt valus ja raske nende aastate jooksul,» selgitas laulja. «Õnnelikud inimesed ei tee teistele haiget.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles