Jenny McCarthy: armastus annab julguse magamistoas uusi asju proovida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenny McCarthy
Jenny McCarthy Foto: AP / Scanpix

Pole mingi üllatus, et näitlejanna ja saatejuht Jenny McCarthy on uskumatult seksikas ja kuum naine. Millised on tema magamistoa saladused?

Seksiteemasid ja voodielu uuriv portaal YourTango tegi McCarthyga intervjuu, milles uuris naise eelistusi magamistoas ja tema fantastilise välimuse saladusi.

Mida tähendab sinu jaoks voodielu avastamine ja uute asjade proovimine?

Jenny McCarthy: Minu jaoks tähendab see, et oled leidnud kellegi, kes on ainult sinust huvitatud ja tekitab sinus tõeliselt seksika tunde, sa tunned end voodis piisavalt enesekindlalt, et mängu tuua sekslelud, jagada temaga oma fantaasiaid... Seega minu jaoks tähendab see, et mida rohkem sa inimesesse armud, seda rohkem julged ka seksi avastada ja uusi asju proovida.

Mida ütleksid mehele, kes sinu seksuaalfantaasiate peale irvitaks?

JM: Peaksin a) kaaluma, kas mu fantaasia võis tunduda ebarealistlik ja kas see oleks midagi, mis kellelegi ei sobiks ja b) kui tegemist on realistliku fantaasiaga, peaksin kaaluma, kas partner on minu jaoks õige.

Mida võiks naine magamistoas kanda, et hoida suhet kuumana? Mida sina kannad?

JM: Olen kindel, et flanellist pidžaama pole kunagi ühtki meest erutanud. Ilmselt kannaksin öösärki, midagi mugavat. Ma ei tahaks jätta muljet, et olen vaeva näinud, aga samas võiks seljas olla midagi seksikat, mis võimaldaks kerget ligipääsu.

Kas su elus on hetkel keegi, kellega oled romantilises suhtes?

JM: Ei veel. Ma armastan iseennast... Ja oma poega.

Mis on su saladus, et sa kogu aeg nii seksikas välja näed?

JM: Ma ise end seksikaks ei pea. Kuid must värv ja liibuvad riided ning kõrged kontsad teevad imesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles