Kus käivad töötavad emad puhkamas?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uue uuringu järgi käib enam kui kaks kolmandikku töötavatest emadest puhkamas just nimelt kontoris, et vahelduseks vaikuses olla ja kodusest möllust hinge tõmmata.

Kuigi emadel võib ka töö juures kiire olla, tunnistas 68 protsenti uuringus osalenutest, et hindavad seda aega, mil nad saavad oma kodustest kohustustest eemal olla, kirjutab femalefirst.co.uk.

Enamik uuringus osalenud emmedest ütles, et läksid pärast lapsesündi tööle tagasi majanduslikel põhjustel, kuid koguni 17 protsenti emadest tunnistas, et naasesid tööle, et lastest puhata.

Üks ema tunnistas: «Arvasin, et tunnen tööl olles lastest tohutult puudust, aga kui ma olin taas tööl sisse elanud, märkasin, et naudin tööd rohkem kui varem. Ärge saage valesti aru, ma armastan oma lapsi ja emarolli, kuid lapsed on äärmiselt nõudlikud. On tore neist paariks tunniks eemale saada ja olla professionaalne, mitte plekilise riietusega kodune emme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles