Galerii: kevadmantlid toovad tänavale lillelised mustrid ja kirkad värvid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadine hooaeg rõhutab ülerõivamoes eelkõige pisidetaile, samaaegselt loovad lõiked silmapaistvalt selgeid siluette. Värvispektrist kaunistavad garderoobi õrnad pastellid, samas ajatud neutraalsed toonid, mille kõrval loovad modernseid vorme kirkavärvilised pinnad ja võimsad lillemustrid. Meeste ülerõivamoes ilmestavad trendikalt lihtsat joont praktilised detailid ja uudsed kangad.

Naiste ülerõivamoes on minimalistlikud ilma kraeta mudelid kevadisel hooajal moeikooni staatuses. Ülinaiselikud kleitmantlid on saanud uue ilme: oluline on sale piha- ja kahar allosa. Tõeline kevade kuulutaja on ilma kraeta Montoni bukleemantel oma neoonrohelises värvis, trendika lõike ja kergelt puhvis varrukatega - tegemist on hooaja põhisiluetiga! Kollektsioonis säravat ahvatleva lillemustriga mantlit on trendikalt värske kombineerida just sama mustriga pükstega.

Luksusliku ja selge joonega Ivo Nikkolo mantleid ilmestavad sellel hooajal ümar ja pehme õlajoon ning varrukad on kergelt lühendatud, mantlid on sageli ilma või väga tagasihoidliku väikese kraega ning kõige levinum pikkus traditsiooniliselt põlvini. Efektsed ja kirkad värvid on sellel hooajal kandunud ka ülerõivastele. Trendikalt ilma kraeta ning kolmveerand varrukatega 60-ndate stiilis mantel kuninglikke nööpidega on käesoleva kevade moetoode.

Hooaja tähelepanu keskmes on huvitavad detailid ja tehnoloogia ammendamatud võimalused luues inspireerivaid kangapindasid. Bastioni ülerõivaid kaunistavad efektsed kontrasttoonides voodrid, võluv naiselik pits ning kaelakaarel on näha geomeetrilist fuksiaroosa paela kombinatsiooni. Tähelepanuta ei saa jätta loomamustrite kasutust Bastioni ülerõiva disainis.

Põnevatest detailidest tasub tähelepanu pöörata Chanel stiilis sametpaeltele ning tikanditele. Oma koha Mosaici kollektsioonis on leidnud ka klassikalisest žakardist ja struktuursest pehmest kangast mantlid, puuvillased ja kilelised trentšid ning linasest ja popliinist tuulejakid.

Kevade kõige moodsam on lihtne tolmumantel – just moegurmaanide valikut täiendavad lisaks klassikalistele mantlitele ka spordiklassikast inspireeritud parka tüüpi mantlid ja joped!

Meestemoe hooaega ilmestavad mitmed erinevad ülerõivamudelid – nii klassikalised ülikonna juurde sobivad kui ka vaba aja veetmiseks mõeldud. Kaasaegne mantel on lakoonilise silueti, moekalt lihtsate detailidega ning ilmastiku kindel.

Baltmani hooaja lemmikuks on jätkuvalt bomber-tüüpi jope, eriti moodne ja praktiline leid kollektsioonist on kahtepidi kantav – üks pool suviselt hele ja teine moekalt tumehall. Kangaste puhul on põhirõhk ilmastikukindlatel tekstuuridel ning materjalidel – ülerõivad mis kaitsevad nii tuule kui vihma eest on iga mehe garderoobis erilisel kohal. Meestemoodi dikteerivad kaherealised mantlid, Montoni kollektsioonis on esindatud nii klassikaline must kui ka trendikas triibuline mudel. Samas Mosaici püstkraega heledas toonis mantel on ideaalne just ülikonna ja pintsaku peal kandmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles