Trendigalerii: kaksteist kevadist soengustiili, mis sobivad ka laisale naisele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse kevadhooaja soengutrendid on eriti meelt mööda naisele, kes ei taha viimistlemisele palju aega raisata. Kuigi ka seda võib – mänguruumi on palju, õpetab Glamour.

Trend: eriti sirged juuksed

Otsi sirgendajad välja, supersirged juuksed on jälle moes. Enne selle trendi proovimist tee kindlaks, et su juuksed oleksid heas korras. Kasuta sära lisamiseks kvaliteetset juukseõli.

Soengule saad vimkat lisada, kui keerutad meelekohtadest kaks salku rulli ja kinnitad need omavahel kuklas. Küljele kammitud siidiselt siledad kiharad jätavad eriti võimuka naise mulje.

Trend: «märjad» juuksed

Grungelik «märg» look sobib julgele naisele. Trendika soengu tarvis lisa juuksejuurtele volüümi ja tõmba geeliga juuksed näo pealt taha. Kui soovid eriti šikki soengut, sirgenda enne juuksed ja kammi geeli abil juuksed nii, nagu soovid. See trend sobib hästi väga lühikestele juustele. Naiselikkust saad lisada punase huulepulga abil.

Trend: retroglamuur & föönisoengud

Kui oled juuksed föönitades kohevile ajanud, siis keeruta paari meelekohast algavat salku käte vahel ja torka need omale kõrva taha. Kui kannad mütsi, peapaela või kübarat, jäta sõrmede abil voolitud salguke serva alt näha. Kui tahad luksuslikumat soengut, siis föönita juuksed kohevaks, tee juuste ostsesse lokid ja kinnita näole vajuv salk pea küljel klambriga.

Trend: madal krunn

Sul on keeruliste soengute jaoks liiga vähe aega? Siis on see trend su parim sõber – lihtne madal krunn on taas moes ja šikim kui ei kunagi varem. Võid tõmmata seitli keset pealage ja krunni tihkelt kinnitada või hoopis juukseid enne tupeerida ja krunni lõdvalt kinni keerutada. Kui tahad sellist soengut, nagu modellidel moelaval, siis kammi pärast pesu märjad juuksed patsi, kinnita see kummiga ja silu ära viimasedki «peenrad». Lisa läike andmiseks lakki ja kinnita krunn tugevasti juuksenõeltega.

Trend: madal hobusesaba

Pehme ja madal hobusesaba tuleb sel kevadel kodust ja jõusaalist välja. Kui möödunud aastal oli moes kõrge ja kõvasti kinnitatud pats, siis nüüd on vastupidi. Et seda soengut välja kanda, kuivata juuksed fööni abil ja lisa juukseõli. Šiki tulemuse saad, kui sätid patsi küljele.

Trend: uus tukk

Hea tukk ei lähe kunagi moest, kuid selle kevade hitt on salkus tukk, mis sobib eriti hästi lühikestele juustele. Kui oled piisavalt julge, siis miks mitte proovida moekalt salgutatud tukka? Selleks on muidugi vaja terveid juukseid, mida on lihtne stiliseerida ja ka peavad selleks olema tugevad näojooned. Välja kasvanud tukka saab efekti jäljendamiseks tupeerida ja küljele kinnitada.

Trend: ehted

Too kevad juustesse ja lisa oma soengusse huvitavaid ehteid. Käiku lähevad peavõrud, peapaelad, lipsud, metalsed klambrid ja peasallid.

Trend: hooletus

Hea uudis laiskvorstidele: mida vähem sa oma soengu eest hoolitsed, seda lahedam oled. Ära muretse liigse silumise pärast, sea juuksed lohakasse krunni ja oledki valmis. Kui sul on loomulikud lokid, siis lisa märgadesse juustesse lokke soodustavat toodet ja lase neil olla omasoodu. Tõmba salke soengust välja, et jätta lohakamat muljet. Eriti lahe oled, kui jätad juukseotsad jaki alla. Kui kardad naiselikkuse pärast, siis kinnita juustesse lipsuke. See soeng on ideaalne tuuliste ilmadega.

Trend: punutis

Jätkuvalt on moes punutised, kuid need võiksid olla keerukad ja loomingulised.

Trend: lained

Kevadmood soosib ka lokke. Tee kerged lokid patsidega või tee koolutajaga lokke üksikutesse salkudesse. Kammi lokid lahti, värvi huuled roosaks ja oledki valmis.

Trend: poisipea

Kõrgmoest on lühikesi soengustiile näiteks raske tuua, sest modellidel on oma tööd pikkade juustega lihtsam teha. Sellegipoolest on eelkõige tänu Anne Hathawayle ja Les Misile moes trendikad pixie-lõikused, mille juurde kuuluvad tugevad kulmud.

Trend: iseloom!

Kevadel ja suvel on sul õigus vabalt võtta ja lõbutseda. Miks mitte eksperimenteerida eriliste värvidega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles