Maandamine – tervendav energia maapinnast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maandamine põhineb uuringutel, mis näitavad, et Maa elektrienergiaga ühenduse loomine edendab inimese füüsilist heaolu. Just nagu päike pakub meile pidevalt energiat ja vitamiine, on ka maapind energia allikaks. Maandamist on võimalik teha mitmel moel: seistes, istudes, lamades või kõndides paljajalu, nahaga otse maapinna vastu.

Meie kutsume seda maanduseks, aga seda nähtust toetab ka tegelik teadus. See on kõige primitiivsem, loomulikum ja orgaanilisem viis meie organ- või närvisüsteemide elektriliseks taastamiseks optimaalsele sagedusele emakeselt Maalt saadud elektrilaengu abiga, kirjutab alkeemia.ee.

See selgitab ka palju asju, mida oleme sisimas juba tegelikult teadnud ja tundnud nii paljajalu kõndides, mängides kui ka seistes, kui me tegelikult elektrone endasse laseme.

Mis on maandamine?

Maandamine on midagi palju enamat kui tavaline transtsendentaalne rännak läbi tšakrate süsteemi. Tegelikult peavad paljud asjatundjad seda suhteliselt uut ideed meie ajastu üheks kõige tähtsamaks avastuseks tervise alal. Kuna selle positiivset mõju inimese üldisele tervisele toetab palju teaduslikke tõendeid, pole raske imestada, millest kogu see kära tuleb.

Maandamine lahti seletatuna

Maandamine, mida tuntakse ka maanduse nime all, põhineb uuringutel, mis näitavad, et Maa elektrienergiaga ühenduse loomine edendab inimese füüsilist heaolu. Maandamine kui tegevus viitab füüsilisele ühendusele inimkeha ja Maa elektriliste sageduste vahel (näiteks paljajalu murul või rannas kõndimine). Just nagu päike pakub meile pidevalt energiat ja vitamiine, on ka maapind energia allikaks, panustades nõnda optimaalse tervise saavutamise heaks. Maandamist on võimalik teha mitmel moel: seistes, istudes, lamades või kõndides paljajalu, nahaga otse maapinna vastu.

Maandamine: kas meditsiini Püha Graal?

Üks põhilisi tegureid, mis paljusid meditsiinitöötajaid huvitab, on maandamise kinnitatud mõju põletiku vastu. Praegu seostatakse põletikku ligi 80 eri kroonilise haigusega, mille hulka kuuluvad ka sellised suured haigused nagu vähk ja II tüübi suhkurtõbi. Doktor William Meggs Ida-Carolina ülikoolist väidab, et «põletik võib osutuda meditsiini valdkonnas kaua otsitud Püha Graaliks – fenomeniks, milles peitub vastus haiguse ja tervise küsimusele.»

Kuigi loodus on teadusest veel tükk maad ees, näib maandamine olevat tõhus ja kahtlemata ka lihtne lähenemine tervisliku eluviisi viljelemiseks. Kui võimalik, otsi lihtsalt mõni murulapp, võta kingad jalast ja veeda natuke aega maapinnaga kontaktis seistes. Isegi ainult 20–30 minutit võib tuua märkimisväärseid tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles