Kare Kauks terviseprobleemidest: isiklikus plaanis on päris raske olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurbus kuubis: legendaarset Kare Kauksi enam kontserdilavadele ei näe
Kurbus kuubis: legendaarset Kare Kauksi enam kontserdilavadele ei näe Foto: SCANPIX

Kunagise menuansambli Mahavok laulja Kare Kauks (51) on viimastel aastatel üle elanud kaks operatsiooni ja kannatanud tugeva allergia all. Eelmise aasta lõpus asendas Karet Mahavoki 30. sünnipäeva kontsertidel tema tütar Ketter Orav.

«Mul on kahe aasta sees olnud kaks operatsiooni, lisaks seagripp ja tugevad allergiad, nii et isiklikus plaanis on päris raske olnud,» ütles Kare intervjuus ajakirjale Naised. Lisaks on teda juba aastaid vaevanud migreenid.

«Mõned tervisehädad tulid ootamatult, aga mõned, mis nüüd välja lõid, on olnud tegelikult juba väga pikalt,» sõnas Kauks. «Näiteks mandlid jäid mulle liiga kauaks organismi ja eks need tegid palju halba. Põletikulised mandlid tekitavad reumaatilisi sündroome.»

Kare on proovinud väga erinevaid ravimeetodeid, nii traditsioonilisi kui ka alternatiivseid, näiteks nõelravi ja kätega ravimist. Kõige karmimaks peab ta hormoonravi, mis natuke isegi aitas, aga kõrvalmõjud olid kohutavad ja ainevahetus on siiani paigast ära.

Laulja kinnitab, et praegu ta juba paraneb ning asi läheb paremaks, seega tema pärast ei pea muretsema.

Loe täispikka intervjuud laulja Kare Kauksiga värskest ajakirjast Naised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles