Mooduseid, kuidas kaunis kevad tuppa tuua

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Basiilikut on lihtne potis kasvatada.
Basiilikut on lihtne potis kasvatada. Foto: Hansaplant

Kevad on kätte jõudnud. Kui tahad kevadiselt värsket tunnet ka oma koju ning minema pühkida talveperioodi raskuse, siis on järgmised nõuanded mõeldud just sinule.

Kevadel puhkevad lilled õide, puudele tulevad helerohelised lehed ja soe temperatuur muudab õhu meeldivalt lõhnavaks. Isegi kui õhk on veel jahe, võib kevad sulle südamesse pugeda ning tekib tahtmine tükike kevadet ka siseruumidesse tuua. Mida siis teha?

Kevadine koristus

Talve tolmust vabanemine on raske töö, kuid see võib su kodule tõeliselt värske väljanägemise anda. Olgu tegemist suure puhastusega või vaid mõne nurgakese koristamisega, kevadine koristus on ideaalne moodus talvega hüvasti jätmiseks, kirjutab foxnews.com.

Kevad kaminasimsile

Kas su kaminasimsil on endiselt käbid ja punased küünlad, mis meenutavad jõule? On aeg need välja vahetada. Loo tõeliselt kevadine kaminasimss, pannes sinna värvilisi lilli ja kevadiselt lõhnavaid küünlaid. Kui sul pole kodus kaminat, too kevad oma riiulitele.

Puhasta rõdu

Talvised puulehed võivad rõdule ja verandale halvasti mõjuda. Puhasta rõdu lehejäänustest ja muust talveprügist ning valmista ette mõnus istumisnurgake soojade ilmade jaoks.

Pane kasvama maitsetaimed

Puud võivad ju veel paljad olla, kuid see ei tähenda, et sa oma aknalaual taimi kasvatada ei võiks. Loo oma pisikene maitsetaimeaiake, basiilikut ja rosmariini on potis lihtne kasvatada ning need annavad toidule mõnusa meki.

Tee kodus remonti

Kui oled majaomanik, tee vihmaveerennid lehepurust puhtaks. Kui oled juba pikemat aega plaaninud kodus remonti teha, siis nüüd on selleks parim aeg. Ilmad lähevad järjest soojemaks ja suvele oleks ju mõnus vastu minna uues elamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles