Tiina Talumees: kingad on välimuse alustala

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praktiline ja mugav: Tiina Talumees esitleb drapeeritud hõlmikkleiti «Tiina»-nimelisest kollektsioonist. Sädeleva ehtega sobib elegantne trikotaažkleit peosaali, ilma selleta ka kontorisse.
Praktiline ja mugav: Tiina Talumees esitleb drapeeritud hõlmikkleiti «Tiina»-nimelisest kollektsioonist. Sädeleva ehtega sobib elegantne trikotaažkleit peosaali, ilma selleta ka kontorisse. Foto: Marina Puškar

Moelooja Tiina Talumees rääkis Kroonika kodu-erile, et kannab võimalusel alati kleite. Kui aga jalas pole korralikke kingi, siis pole disaineri sõnul mõtet ka kleidiga pingutada – välimus on nagunii rikutud.

«Teksadega käin nädalavahetustel, kui on vaja toimetada midagi füüsilist pingutust nõudvat. Ma ei tunne end aga üldse hästi, kui teksadega tööle tulen. See on mul pigem viimane variant, kui mul peaksid olema kõik kleidid pesus,» sõnas Tiina, kelle meelest peab ka pidulik kleit olema mugav. «Võib-olla kahekümneaastaselt olin rohkem valmis oma välimuse nimel kannatama, ja kõik teisedki naised…»

Tiina teab, et kehv king on ebamugav, ükskõik, millise kontsaga see on. See aga ei tähenda, et ta vanalinna kontsadega jalaluid murdma läheks, ka baleriinad on ilusad. «Kingad ja nende välimus on alustala – kui sul on lääpas ja kulunud king, siis ei ole mõtet ka kleidiga pingutada, oled selle üldpildi juba ära rikkunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles