Muutes kevadel oma elustiili, muutub ka su armuelu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui guugeldada pilte kevade kohta, näete tärkavat loodust, karvaseid loomi ja õnnelikke paarikesi, kes naudivad kaunist kevadilma. Kevad on uute alguste ja uue armastuse otsimise aeg.

Miks aga on just kevad uute alguste aeg? Portaal YourTango toob mõned põhjused, miks koos looduse tärkamisega tasuks oma armuelu uuendada.

Mine välja. Naudi sooja ilma ja päikesepaistet. Oled seda ju terve talve oodanud. Ilmselt oled talvise perioodi peamiselt siseruumides veetnud, seega mine nüüd oma kodust välja ja jaluta. Kevadises valguses võid nii mõndagi uut oma kodu lähedalt avastada ja Härra Õige võib sulle juhuslikult vastu tulla.

Leia uus hobi. Üks parimaid mooduseid inimestega kohtumiseks on see, kui teed asju, mida armastad. Mine maalimiskursustele, liitu kohaliku terviseklubiga või tee midagi millest oled ammu unistanud. Tehes seda, mida armastad, leiad inimesi, kel on sinuga sarnased huvid.

Tee vabatahtlikku tööd. Kui oled suur suhtleja, veeda oma vaba aega erinevatel üritustel vabatahtlikku tööd tehes.

Eelista aktiivset eluviisi. Rannahooaeg on vaid mõne kuu kaugusel, seega miks mitte hakata selleks juba kevadel valmistuma? Uuringud on näidanud, et treening on parim moodus endorfiini taseme tõstmiseks - selle tulemuseks on parem tuju ja vähenenud stressitase. Leia omale treeningkaaslane ja hakake jooksmas või rattaga sõitmas käima. Saad parema enesetunde ja välimuse ning vastassugu paneb seda kindlasti tähele.

Kevad on parim aeg oma suhtumise ja eluviisi muutmiseks ning tehes seda märkad peagi, et sind pannakse rohkem tähele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles