Viru keskuses taasavab uksed uue näoga pesupood Linette

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linette pesu
Linette pesu Foto: Liis Treimann / Postimees

Laupäeval, 23. märtsil avatakse Viru keskuses kevadise värskenduskuuri läbinud pesupood Linette. Uus kauplus on eelmisest avaram, kauni ja kliendisõbraliku interjööriga ning suurema kaubavalikuga.

«Meie klientuur on aasta-aastalt vaikselt kasvanud – kui varasemalt oli Linette kauplusi külastav naine peamiselt kindlate soovidega ning konkreetsetele mudelitele truu, siis nüüdseks on tänu mitmekülgsetele kollektsioonidele Linette pesu enda jaoks avastanud ka nooremad ning trende jälgivad naised. Viru keskuse uue kontseptsiooniga kauplus pakub silmailu ning sobivat pesuvalikut igale maitsele,» sõnas Linette OÜ juhataja Hendrik Tibar.

«Viru keskuse poes on kogu kaubavalik välja pandud iseteeninduse põhimõttel – kõik numbrid ja mudelid on kliendile müügisaalis kergesti leitavad. Väljapanekul on sobitatud omavahel värvilt ja materjalilt sarnased kollektsioonid, mis teeb poe külastajale ülevaate ning valiku veel lihtsamaks. Viru poes on nüüdsest rohkem ka pesuga seonduvaid kaupu – näiteks hommikumantleid, öösärke ja palju muud,» rääkis Hendrik Tibar. «Proovikabiinid on aga endiselt ruumikad ja mugavad, ühtlasi on proovikabiinide alal puhketoolid, kus naised saavad ostlemisest väsinud jalgu puhata ning hooaja kollektsioonide ajakirju sirvida.»

Hendrik Tibari kinnitusel on Linettel plaanis 2014. aastaks avada veel kaks sarnase kontseptsiooniga kauplust. «2013 tõotab tulla Linette jaoks positiivne aasta – kasvutendentsi näitavad nii jaemüük kui eksport, paranenud majandustingimustes saame pakkuda paremaid valikuid oma klientidele – seda nii kollektsioonide kui kaupluste näol.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles