Tee oma armuelus kevadpuhastus!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kevad on ametlikult alanud ja nüüd on ideaalne aeg anda uus hingamine ka oma armuelule. Võta seda kui suurt kevadpuhastust südameasjades.

Järgnevalt on toodud kolm nõuannet, kuidas luua värske algus armuelus, kirjutab GalTime.

Saa üle. Võib-olla on sul olnud terve rida halbu kohtinguid, võib-olla taastud valusast lahkuminekust või oled lihtsalt vastassoos pettunud - nüüd on õige aeg kõigest sellest üle saada! Pole võimalik uuesti alustada, kui hoiad kramplikult minevikust kinni. Minevikust lahti laskmine ei tähenda, et elad ükssarvede ja vikerkaarte maal, kus mehed lubavad helistada ja teevad ka seda; see tähendab, et vabastada hinnalist ruumi oma peas ja südames, et teha ruumi uutele asjadele.

Proovi teistsuguseid kohtinguid. Kui oled siiani kaaslasi leidnud internetist, siis muuda nüüd näiteks oma online-profiili. Lisa mõni uus pilt või täida oma profiili, lisades sinna infot, mida siiani pole viitsinud lisada. Panusta aega oma profiili uuendamisele ja peagi märkad, et sellest on abi. Kui eelistad aga kaaslasi leida «päriskohtadest», mitte veebiavarustest, siis ka sel puhul saad nii mõnedki muutused sisse viia. Selle asemel, et kogu aeg samades baarides käia, mine proovi mõnda uut kohta. Vii end oma mugavustsoonist välja ja võid taibata, millest oled siiani puudust tundnud.

Võta aega iseenda jaoks. Pärast pingelist talveperioodi märkavad paljud naised, et liiguvad kevadel justkui autopiloodil. Nad tahavad oma ellu muutust ja koos kevade tärkamisega mõistavad paljud, et uus suhe oleks just õige muutus. Eesmärgid on olulised, kuid oluline on ka meeles pidada, et armastus ei toimi meie reeglite järgi ega allu kindlasti kohe su graafikule. Leia aega iseenda jaoks, tehes neid asju, mis sind õnnelikuks teevad ning unusta hetkeks kohtingud. Oma hobide eest hoolitsemine muudab sind ajapikku atraktiivsemaks vastassugupoolele, sest niiviisi on sul alati millestki rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles