Millistel põhjustel võib mehel olla raskusi naisesse sisenemisega?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahekord ei pruugi valuline olla vaid esimesel korral, probleeme võib esineda iga uue partneriga. Mida teha, kui partneril on raskusi oma peenise sisestamisega?

Portaali femalefirst.co.uk seksieksperdid annavad nõu.

«Esimene kord on kõigi jaoks valuline. Süütuse kaotamisel puruneb neitsinahk ehk membraan, mis asub vagiina välimises pooles. Vahekorra ajal võib see tekitada valu ning veritsust. See võib olla üheks probleemiks, miks on raske peenist vagiinasse sisestada. Kui neitsinahk on purunenud, muutub seks lihtsamaks.»

«Teine probleem võib olla see, et vagiina pole piisavalt märg. Sellisel juhul tuleks kasutada libestit, see muudab peenise sisestamise tunduvalt lihtsamaks. Üritage eelmängule keskenduda, et tekiks rohkem loomulikku libestit, mis muudab vahekorra vähem valulikuks.»

«Kolmas põhjus võib olla see, et partneri peenis on vagiina jaoks liiga suur. Seda küll ei juhtu väga tihti, kuid on võimalik, et kaks inimest lihtsalt ei sobi seksuaalselt ning sellest tulenevalt on vahekord kas iga kord valulik või lausa võimatu. Vaid naine ise saab hinnata, kas peenis on tema jaoks liiga suur või mitte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles