Milliste päikesemärkide esindajad on suurimad petjad?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed, eriti naised, on horoskoopide fännid ja usuvad, et päikesemärk võib inimese iseloomu ja isikuomaduste kohta nii mõndagi paljastada.

Värske uuring võttis luubi alla päikesemärkide käitumise suhetes ning selgus, et suurimad meessoost petjad võivad olla Kalade tähtkuju esindajad, vahendab femalefirst.co.uk.

Uuringus vaadeldi ka naiste käitumist ja tuli välja, et Kaksikute tähtkujust naised võivad kõige tõenäolisemalt oma partnerit petta.

Tähtkujusid lähemalt tundvad inimesed selgitasid, et Kalade petmiskombed pole mingi üllatus, sest just selles päikesemärgis sündinutel on kõige laiem fantaasia ning neil on keeruline oma uudishimu ning seiklusjanu taltsutada.

Selgus ka, et meessoost Skorpionid ja naissoost Kaalud on kõige väiksema tõenäosusega petjad, seega nende kaaslastel on vähem muret.

«Kaalud on pühendumise ja partnerluse vallas valitsejad. Skorpionitega on selline lugu, et nemad armuvad kirglikult ja kui suhtes puudub intensiivsus, siis nad ei hakka mitte partnerit petma, vaid lõpetavad suhte,» ütles üks ekspertidest.

Uuringu teinud veebilehe asutaja Noel Biderman ütles, et päikesemärkide ja petmise vaheline seos on huvitav ning kogutud andmete alusel on raske mitte nõustuda, et sünniaeg ja afääride tekkimine on omavahel seotud.

«Meie uuringu põhjal on Kalade tähtkujust mehed teistest partneri petmises peajagu ees, seetõttu peaksid nende partnerid ettevaatlikud olema,» soovitas Biderman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles