Nicole Kidman: vanemaks saamine on mõrult magus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Nicole Kidmani arvates on vanemaks saamine mõrult magus ning naine üritab võimalikult palju aega veeta oma perega, võttes aega kui «hinnalist» kingitust.

Kidmani sõnul tunneb ta end praegu tunduvalt paremini, kui ta nooremana arvas, et võib 45. aastaselt tunda. Ta hoolitseb oma vanemate eest ning annab endale aru, et tal pole lõputult energiat, seetõttu üritab naine igast päevast maksimumi võtta, vahendab femalefirst.co.uk.

«45. aastaseks olemine on parem, kui arvasin. Kuid samal ajal pean tegelema oma vanematega, kes on juba 70. eluaastates ja see on mõrult magus, sest ma tean, millega see kõik ükskord lõpeb,» selgitas näitlejanna.

«On algus, on lõpp ja siis kõik see, mis nende vahele jääb. Lõpp tuleb kogu aeg lähemale ja inimesed muutuvad vanemaks, kuid samal ajal on igas päevas lõputult rõõmu ja tänutunnet.»

Kidmani jaoks on aeg «hinnaline» kingitus ja ta üritab oma perega võimalikult palju aega koos veeta. «Aeg on niivõrd väärtuslik ja see muutub üha hinnalisemaks, mida vanemaks sa saad. Ja see tuleb mängu just siis, kui on vaja otsuseid langetada. Mu abikaasa ütleb, et aega ei saa osta ja seetõttu üritame alati otsuseid teha nii, et pere oleks võimalikult palju koos, sest aega ei saa tagasi,» sõnas naine hiljuti antud intervjuus.

Tal on abikaasa Keith Urbaniga tütred Sunday (4) ja Faith (2) ning ekskaasa Tom Cruise'iga koos lapsendatud Isabella (20) ja Conor (17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles