Toortoitumine viis poole aastaga 16 kilo ja akneprobleemid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toortoit
Toortoit Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Mariin Manglus (25) oli mõned aastad tagasi hädas raske akne ja ülekaaluga. Ta rääkis Naistelehele oma loo sellest, kuidas toortoitumine aitas ta stressist välja ja tõi tervise tagasi.

Kiirdieetidesse pole Mariin kunagi uskunud, sest pärast dieeti pöördub inimene vanade harjumuste juurde ja kaotatud kilod tulevad tagasi. Seetõttu arvaski ta, et peab oma elus midagi muutma. «Minu jaoks oli väga raske oma toitumist muuta, sest olin eelneva elustiiliga nii ära harjunud. Olin sõltuvuses nii suhkrust, piimatoodetest kui ka poes müüdavatest valmistoitudest,» ei salanud ta.

Esialgu proovis ta elu taimetoitlasena. «Ühel päeval ma lihtsalt metslooma- ja sealiha enam ei tahtnud. Siis järgnes kana ja kalatoitude vähendamine, seejärel kadusid ära piimatooted.» Esialgu harrastas ta toortoitumist 30-päevaste kuuridena, kuid nüüd on ainult toorest toitu söönud juba poolteist kuud. Nüüd on Mariini kehakaal stabiilselt normis, näonahk korras, kõhuvaevad kadunud ja energiat jääb ülegi.

Loe pikemalt Naistelehest ja paradiisimaitse.blogspot.com!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles