Mis on Nancy ilu saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nancy
Nancy Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

47-aastane Nancy ei olekski justkui vananenud. Kõvasti trenni ta ei tee, aga toitub tervislikult ja joob vaid vett, kirjutab Kroonika.

«Ma olen isegi veel kõhnemaks jäänud kui kunagi, kuigi asi pole kaalus. Ma ei tee oma vormis hoidmiseks midagi peale joogavenituste, mida olen teinud viimased kaheksa aastat,» seletab Nancy, kes usub, et kõige olulisem on positiivne suhtumine endasse.

«Kuidas ma ütlen, et see halvasti ei kõlaks, aga – tavapoe toit ei kõlba süüa,» arvab ta. «Mina saan oma toidu mahetoiduosakondadest ja kuni üheksakümne protsendi väärtuses proovin tarbida seda. Minu kolm reeglit on, et ma ei tarbi poemahla, nisujahutooteid ega suhkrut.»

Peale vee ta muud ei joogi. «Joon struktureeritud vett koos koralliliivaga ehk korallivett. Ma olen näinud imelisi paranemisi inimestega, kes joovad korallivett, see annab meeletult hea enesetunde!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles