Seitse moodust, kuidas end seksikamana tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised arvavad sageli ekslikult, et seksikas enesetunne on kuidagi seotud seksiga. Sugugi mitte - seksikas enesetunne tekib pigem enese eest hoolitsedes nii emotsionaalselt kui füüsiliselt.

Portaal TheStir toob välja seitse moodust, kuidas lihtsalt seksikat enesetunnet tekitada.

Vahatamine

See ei pea olema tingimata Brasiilia vahatamine või oma kallima nimetähtede tegemine intiimpiirkonda. Piisab vaid oma bikiinipiirkonnale tähelepanu pööramisest, tee seda kas ise või usalda oma privaatpiirkond professionaali hooleks. Parem enesetunne garanteeritud.

Trenn

Kuigi jooksmine või aeroobikasse minek võivad tunduda õudselt tüütud tegevused, tead sa ju ise ka, et pärast trenni on sul väga hea enesetunne ja oled endaga rahul. Endorfiinid teevad imet.

Soeta uus rinnahoidja

See võib küll su rahakotti märkimisväärselt tühjendada, kuid kvaliteetne pesu on oma hinda väärt. Palu kindlasti poemüüja abi, et rinnahoidja sobituks su kehaga ja oleks paras. Tänapäeval on pesupoodides niivõrd lai valik, soovi korral võid osta pesu, mis su figuuri saledamaks teeb.

Mine juuksurisse

Ka juuksuri juures võib kenake summa kuluda, kuid pärast seda, kui keegi on sinuga umbes tund aega tegelenud, on su enesetunne oluliselt parem. Ja pealegi on sul uus kuum soeng, mis sind seksikamaks muudab!

Osta uued kingad

Ära osta hullumeelse kontsaga kõrgeid kingi, kui tead ette, et sa neid kunagi jalga ei pane. Samas ei tohiks naised kogu aeg ka tenniste või muude mugavusele rõhku panevate jalanõudega ringi liikuda. Soeta kena kingapaar, mis teeb su jalad kaunimaks ja millega oled võimeline ka kõndima.

Meik

Ilmselt oled juba tähele pannud, et veidi põsepuna, ripsmetušši ja huuleläiget võivad imesid teha. Sulle meeldib ju see, mida sa peeglist näed - miks mitte siis tihemini veidi meiki näole kanda ja end seksikana tunda?

Aksessuaarid

Siidist sall, kaunid kõrvarõngad või särav kaelakee - naistele meeldivad ilusad ja säravad asjad, seega kandkem neid tihemini!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles