Salma Hayek pidas kõne koduvägivalla teemal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salma Hayek Avoni üritusel kõnet pidamas.
Salma Hayek Avoni üritusel kõnet pidamas. Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Salma Hayek pidas neljapäeval New Yorgis koduvägivallavastase kõne, et tõmmata tähelepanu naistele, kellel on vägivaldsed partnerid.

Hayek oli Avoni naistevastasevägivalla ürituse aukülaline ja tunnistas oma kõnes, et teda ajendas selle teemaga lähemalt tegelema oma lapsepõlve kogemused, vahendab femalefirst.co.uk.

«Esimest korda nägin koguvägivalda väga lähedalt Mehhikos, kui jalutasime oma perega ja nägime, kuidas mees peksis üht naist. Mu isa sekkus ja ajas mehe minema. Mäletan, et pidasin sel hetkel oma isa kangelaseks. Siis pöördus aga see naine tema vastu ja hakkas mu isa peksma. Ma ei saanud sel hetkel aru, mis toimus,» rääkis Hayek.

«Hiljem hakkas mulle huvi pakkuma, miks naised üldse jäävad sellistesse suhetesse. Kas ühel hetkel saab ka neil küllalt?»

Hayek on pikka aega toetanud vägivallavastaseid organisatsioone ja toetanud rahaliselt mitmeid heategevusorganisatsioone ja naiste varjupaikasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles