Naised eelistavad mittemateriaalseid kingitusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elamuskingitusteportaali kingitus.ee  läbiviidud uuringu tulemuste kohaselt teevad mehed naistele kingitusi keskmiselt kolm kuni neli korda aastas.

Hiljuti viis portaal kingitus.ee Eesti meeste seas läbi küsitluse nende kinkimisharjumuste kohta. Küsitluse tulemused näitavad portaali turundusjuhi Liis Udrise sõnul, et mehed teevad naistele kingitusi umbes kolm kuni neli korda aastas ja kulutavad kingitustele 20-50 eurot. «Kõige populaarsemateks kingitusteks naistele on ehted ja ühine aeg. See võib tähendada kas õhtusööki, väljasõitu või spaakülastust,» kommenteeris Udris.

Küsitluses osalenud mehed leidsid üksmeelselt, et naised väärtustavad rohkem mittemateriaalseid kingitusi rahale ja käegakatsutavatele asjadele. «Kingituste soetamisel eelistatakse aina enam ühiseid ettevõtmisi, olgu selleks siis spaakülastus või mõni ekstreemsem tegevus,» lisas Udris.

Pea kõik küsitluses osalenud mehed leidsid, et õrnema soo esindajatele kingituste tegemine on keeruline ülesanne. Keskmiselt kulub meestel naistele kingituse leidmiseks ja hankimiseks aega kuni viis tundi. Samuti tunnistasid mehed, et naised on tehtud kingitustega enamasti rahule jäänud.

Küsitluses osales 50 meest vanuses 18-45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles