Kas naine peaks mehe telefoni kontrollima?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On täiesti normaalne, et tahad teada, millega su mees tegeleb, aga kas tema telefoni kontrollimine on selleks parim moodus? Või valmistaks see pigem suure pettumuse?

Mõne arvates on teadmatus õnnistus - mida sa ei tea, ei saa sulle ju ka haiget teha. Kuid samas on olnud niivõrd palju juhtumeid, kus naised on arvanud, et kõik on korras, kuid mehe telefoni kontrollides selgub, et midagi on korrast ära, kirjutab femalefirst.co.uk.

Suhted põhinevad usaldusel, see on liimiks, mis suhteid koos hoiab. Kui sa oma partneri telefoni kontrollima hakkad, siis see näitab, et sa ei usalda teda täielikult.

Mõtle, kui rollid oleks vahetunud ja mees kontrolliks sinu telefoni. Olenemata sellest, mis sul telefonis peitub, ei teeks tema tegu sind ju õnnelikuks, kas pole nii?

Kui sa oma partneri telefoni kontrollima pead, siis juba see üksi viitab, et teie suhtes pole kõik päris korras. Ilmselt vaatad sa tema telefoni juba lootuses midagi kahtlast sealt leida.

Mida siis teha, kui kahtlustad, et kõik pole korras? Tema telefoni kontrollimine pole kindlasti selleks parim moodus.

Küsi temalt otse, mis toimub ja avalda talle oma mured. Sa tead teda ju piisavalt hästi, et mõista, kas ta valetab või mitte.

Hea naine, kas Sina oled mõnikord oma mehe telefoni salaja kontrollinud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles