Pingul kõhulihased, biitsepsid ja rinnalihased ehk nõudmised ideaalsele partnerile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvasite, et mehed on pinnapealsed? Oh ei, naised on täpselt samasugused! Selgub, et naiste nõudmised potentsiaalsele partnerile on leebelt öeldes ebarealistlikud.

Kui seksikate meeste pingeridu troonivad sellised kuumad tükid nagu Ryan Gosling ja Bradley Cooper, siis võiks ju arvata, et mehed tunnevad niigi suurt survet näha välja nagu aluspesumodellid. Kuid nüüd avaldavad neile survet ka naised, kes otsivad ideaalse kehaga kaaslast, vahendab femalefirst.co.uk.

Mehel peaks olema ülikuum, jumekas ja treenitud keha, rääkimata sellest, et tema imeline iseloom peaks lausa sõnatuks võtma.

Selgus, et naised võivad sageli lausa niivõrd pealiskaudsed olla, et seavad partneri otsinguil välimuse esikohale. Kõige tähtsamaks kehaosaks nimetasid naised pingul kõhulihaseid.

Lisaks sellele võiks mehel olla ka muljetavaldavad biitsepsid ja rinnalihased, mis ei jääks alla viimase James Bondi osatäitja Daniel Craigi omadele.

Mehi küsitledes selgus, et mehed otsivad naist, kel oleks trimmis kõhulihased, ideaalne pepu ja pingul reied.

Mis sai sellest, et kõige tähtsam on iseloom? Kes seda teab, kuid fakt on see, et pealiskaudsuses ei saa süüdistada vaid mehi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles