Grete Paia plaanib laulmise kõrvale ka mõne muu eriala omandada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Paia.
Grete Paia. Foto: promo

Noor lauljatar Grete Paia (17) õpib Kuressaare gümnaasiumi 11. klassis, kuid on praegu üle läinud individuaalõppele.

Praegu valmistub neiu Eesti Laulu finaaliks ja käib koolis nii palju kui jõuab. Pole aga karta, et Grete koolitööd kergelt võtaks, üheksanda klassi lõpetas ta viitega ning kümnenda klassi lõpetas vaid kahe neljaga.

Tulevik on aga veel lahtine, sest Grete pole otsustanud, kas minna kohe edasi õppima või tasuks maailmas pisut ringi rännata. «Kindlasti plaanin laulmise kõrvale ka mõne muu eriala omandada. Kuid kas seda peab just kohe pärast gümnaasiumit tegema, kui on kaksteist aastat jutti koolipinki nühitud? Pole ju mõtet poole pealt avastada, et polegi õige eriala.»

Näiteks on Grete mõelnud minna arstiks õppima, kuid pelgab verd. «Huvi pakuksid ka rahvusvahelised suhted, kuid nüüd olen mõelnud ka raadiotööle või muule meediaga seotule,» märkis ta. «Kindlasti ei sobiks mulle kellast kellani kontoritöö.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles