Kuus asja, mida rinnakale naisele öelda ei tohi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõsi, rinnad saavad sageli uskumatult palju tähelepanu. Kindlasti on aga olukordi, mil jutuaineks võiks olla miski muu kui rinnad.

Suuri rindu on ilus vaadata, aga nendega on raske ringi käia. Huff Post võttis ette ja tegi rinnakate naiste seas küsitluse, et välja selgitada, milliseid kommentaare nad mitte kunagi enam kuulda ei taha.

«Ära kurda! Mõned naised peavad maksma üüratuid summasid, et endale selliseid rindu saada.»

Kahtlemata võib mõni kurb olla, sest ta on lamedarinnaline, kuid see ei tee rinnaka naise elu kergemaks. Rinnakal naisel on väga raske leida endale normaalseid rõivaid, mis ei oleks kas liiga paljastavad ja kitsad või vastupidiselt vanamoodsad.

«Oi, ma olen nii kade!»

Sellele lausele järgneb tavaliselt närviline naer. Kas see peaks olema kompliment? See, et sina neid tahad, ei tähenda, et tema tahab. Tal lihtsalt ei jää muud üle kui olla selline. Seega on su kadedus täiesti mõttetu.

«Meestele need kindlasti meeldivad»

Küllap vist, kuid nemad ei ole need, kes peavad end iga kord tugevasti sisse pakkima kui on soov kodust välja minna.

«Kas sa oled kunagi vähendamisele mõelnud?»

See on lihtsalt ebaviisakas. Igasugune ilukirurgia soovitamine teisele on ebaviisakas. Keeruline ja kallis operatsioon ei ole kunagi lihtne lahendus.

«Sa näed välja nagu Pamela Anderson/Christina Hendricks/või keegi muu tuntud rinnakas tädi.»

On mõistetav, et see peaks olema justkui kompliment, kuid see on ahistav. Õigupoolest on see stereotüüp, millised kõik naised kindlasti olla ei taha.

«Kas su selg ka valutab?»

Tänan muretsemast, kuid kas see on ikka sinu asi? Nõnda tundub, nagu suurte rindade pärast kaeblemine on õigustatud ainult siis, kui need põhjustavad kohutavaid piinu.

Teeme asja lihtsaks. Inimese kehaosadest rääkimise puhul peab arvestama seda, mida sa ise tahaksid, et teised sulle ütleksid. Kui sa kommenteerid kuidagi teise rindu (olgu need väikesed või suured), siis on väga lihtne libastuda ja öelda midagi, mis tekitab teises ebakindlust ja teeb talle haiget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles