Millele mehed voodis mõtlevad, et vahekorda pikendada?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mõelnud, mis toimub vahekorra ajal mehe peas? Millele ta mõtleb, et voodis kauem vastu pidada? Ära enam juurdle, sest mehed mõtlevad nimelt seksi pikendamiseks näiteks matemaatikale.

Naised ei muretse reeglina selle pärast, et voodis kaua vastu pidada. Pigem pabistavad mehed, sest kardavad liiga varakult lõpetada ning seetõttu jättes naise rahuldamata, kirjutab femalefirst.co.uk.

Mehed on nõus katsetama erinevaid tehnikaid, alates veidratest kuni imelisteni, et mitte seksi liiga varakult lõpetada. Üheks kõige tõhusamaks mooduseks vahekorra pikendamiseks on aritmeetikale mõtlemine.

Lisaks sellele, et arvutamine aitab seksi kauem nautida, on tõhusaks mooduseks ka mõtlemine kellelegi ebaatraktiivsele. Veelgi enam, paljud mehed on tunnistanud, et neil on aidanud vahekorda pikendada see, kui nad on mõelnud oma vanaemale.

Küsitluste käigus on selgunud, et seksi pikendab näiteks ka tööle mõtlemine ja maailma riikide mõttes loetlemine.

Kas kõik need tehnikad siis ka tõesti toimivad? 76 protsenti küsitluses osalenud meestest kinnitas, et need tehnikad on tõhusad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles