Moekunstnik Riina Põldroos: Evelin Ilvesele on valge värv alati väga hästi sobinud

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Riina Põldroos
Moelooja Riina Põldroos Foto: Jelena Rudi

Moekoosluse Embassy of Fashion disainer Riina Põldroosi sõnul nägi presidendiproua Evelin Ilves eilsel vastuvõtul väga hea välja, sest valge värv on prouale alati hästi sobinud.

Riina Põldroos oli ise telerist kaugel ja presidendi vastuvõtu ülekannet ei näinud, kuid sai Evelin Ilvese kleidile pilgu peale visata pilte vaadates. Seda, kuivõrd sarnane on Xenia Joosti disainitud kleit Diori pulmakleidile, Põldroos üldse probleemiks ei pea.

«Selle moega ju on nii, et lõppkokkuvõttes käibki kogu see moeasi ühe vormi järgi  – inimese keha, kaks kätt, kaks jalga ja pea,» selgitas ta lõbusalt. «Loomulikult on seal nii või teisiti ühesuguseid momente. Neid paralleele saab alati tõmmata. Ma eriti seda küsimust ei tõstatakski, et kas on plagiaat või mitte.»

Presidendiproua kleit oli Põldroosi meelest väga kena ja ka valge värv on Evelin Ilvesele alati sobinud. Lisaks kiitis disainer kleidi põnevat kaelust.

Riina Põldroosi enda disainitud kleite võis näha näiteks Marianne Mikko, Anett Kontaveidi ja Katrin Kissa seljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles