Oscarite ootuses: naisnominentide parimad tsitaadid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: AFP / Scanpix

Täna jagatakse 85. korda filmimaailma prestiižsemaid auhindu, Oscareid. Mida on naisnäitlejannad, kes ise sel aastal erinevates kategooriates auhinnale kandideerivad, naiste, filmide ja oma rollide kohta öelnud?

Huffington Post kogus kokku parimad tsitaadid.

Jessica Chastain, kandideerib parima naispeaosatäitja auhinnale

«Rõõmustan iga kord, kui näitlejannat tunnustatakse tema hea töö eest. Mida parem on tema etteaste olnud, seda rohkem nõuab publik lugusid naistest... Ja nagu me kõik teame: hea aasta naistele filmimaailmas tähendab üleüldiselt head filmiaastat.»

Jennifer Lawrence, kandideerib parima naispeaosatäitja auhinnale

«Üks kollane ajaleht kirjutas, et kannan seksikaid keskaegseid riideid ja see ärritas mind rohkem, kui kuulujutud mu partneritest. Kui keegi arvab, et ma kannan seksikaid riideid kostüümipeol, siis ta eksib.»

Naomi Watts, kandideerib parima naispeaosatäitja auhinnale

«Mulle meeldivad keerulised naised. Mulle meeldivad naised, kelles on tugevust ja vastuolusid...»

Amy Adams, kandideerib parima naiskõrvalosatäitja auhinnale

«Taipasin, et on samaaegselt võimalik jääda inimeseks, kel on omad vead, ja ühtlasi olla ka filmides ja et vead ongi need, mis inimese ilusaks teevad...»

Sally Field, kandideerib parima naiskõrvalosatäitja auhinnale

«Nad ütlesid, et ma ei leia kunagi tööd, ma pole piisavalt ilus ega piisavalt hea. Ma ütlesin selle peale, et nad on vallandatud. Vallandasin kõik, kes mulle seda väitsid. Jätsin oma abikaasa maha. Ma ei saanud endale lubada seda, et hoian enda ümber neid hääli, mis korrutavad, et ma pole võimeline midagi tegema või et ma pole piisavalt hea, sest minu sees on niigi niivõrd palju hääli, mis mulle seda pidevalt ütlevad.»

Anne Hathaway, kandideerib parima naiskõrvalosatäitja auhinnale

«Ma ei võta midagi enesestmõistetavalt. Mulle on antud erakordseid võimalusi, ma olen pidanud ka erakordsete võimaluste eest võitlema. Ilmselt tuleb pidevalt inimestele meenutada, et sa oled olemas, et sul on midagi pakkuda, võib-olla isegi midagi sellist, mille peale nad ise ei tulekski.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles