Egle Eller-Nabi sõidab Schwarzeneggeri juurde mainekale fitnessivõistlusele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi.
Egle Eller-Nabi. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Olümpiasangar Heiki Nabi abikaasa Egle Eller-Nabi võtab järgmisel nädalal Columbuses Ohios osa ühest maailma mainekamast fitnessivõistlusest Arnold Classic.

Jõukatsumise patrooniks on kuulus näitleja ja poliitik Arnold Schwarzenegger, kes kuuldavasti omanimelisel võistlusel ka ise kohal on, kirjutab Naisteleht. Egle pääseb sinna eestlastest esimesena. «Hetkel on kõik mu mõtted sellel võistlusel, ootan seda suure põnevusega,» kinnitab Egle, kes saavutas sügisel Madridis toimunud Arnold Classic Europe võistlusel bikiinifitnessi klassis kolmanda koha, eelmisel hooajal samal alal MMil neljanda ning EMil viienda koha.

Arnoldi võistlusele pääseb vaid kutse alusel ja see au saigi naisele osaks tänu headele tulemustele rahvusvahelistel võistlustel. «16. jaanuaril sain meilile ametliku kutse Arnold Classicu võistlusele Columbuses Ohios. Sellest hetkest hakkasin võistluseks tõsiselt valmistuma,» tunnistab ta. «Arnold Classic on fitnessimaailma tippsündmusi ja minu jaoks on suur au seal võistelda. Veebruari lõpuks võistlusvormis olla tähendab palju trenne ja dieeti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles