Sinimustvalge mood

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sel pühapäeval on rohkelt põhjust oma isamaa auks taas klaasid  kokku lüüa ning suuremate ja väiksemate pidustustega tähistada järjekordselt Eesti vabariigi sünnipäeva.

Suureks sündmuseks on ka vastuvõtukleitide vaatamine ja kommenteerimine. Kuidas aga ise sellises olukorras riietuda? Tallinn Dolls aitab sind hädast välja ja jagab moenippe.

1. Klassikaline must töötab alati

Kui Sulle ei meeldi väga katsetada ning eksperimenteerida, võid alati oma valiku langetada musta värvi kasuks. See on stiilipuhas, sobib erinevatele figuuritüüpidele ja on salendava efektiga. Kui siiski soovid ka natuke sära juurde lisada ning lihtsalt must tundub liiga igav, siis mängi detailidega. Kaunid kõrvarõngad, tikandid krael, vööl või rinna peal annavad juba korralikult funki juurde. Mõnusalt mõjub ka teiste toonide lisamine detailide näol, mis annab kogu komplektile hea aktsendi.

2. Imeline sinine lausa kutsub tantsule

Sinist tooni kasutades saavutad juba värvi intensiivsusega hea energia. Paistad kohe kindlasti kogu publiku seast silma. Kui soovid aga mängida sinise erinevate toonide ja varjunditega, siis tumesinine samet annab selleks sulle väga hea võimaluse. Samas näeb väga luksuslik välja ning on ka nahale mõnus.

3. Valge toob esile sinu naiselikuma poole

Valge mõjub väga puhtalt ning õrnalt. Kindlasti peaks valget tooni kasutades kombineerima seda ka mõne muu värviga või juurde lisama aksessuaare, mis üldpildis mõjub eriti hästi. Juba lisades kerge punaka või sinaka tooniga Swarovski kristallidega kõrvarõngad, mõjud nagu kirss tordil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles