Kuum trend – puhmas kulmud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne
Cara Delevingne Foto: Reuters/ScanPix

Londoni moenädalal on selgelt esile tulnud uus trend, milles võib süüdistada puhmas kulmudega supermodelli Cara Delevingne’i, kes on Burberry, Chaneli ja Stella McCartney moe-show’d tõeliselt särama löönud.

Meigikunstnik Lisa Potter-Dixoni sõnul ongi Cara edu saladuseks tema tumedad ja täiusliku kujuga kulmud. «Võimsad kulmud toovad näokuju esile, teevad silmad suuremaks ja raamivad näojooni,» selgitas ta Daily Mailile.

Mõne triki abil saad endalegi sellised kulmud nagu Caral. Lisa sõnul kitkub enamik naistest oma kulmud liiga peenikeseks. Kui tahad kohevad kulme, jäta need kaks kuud kitkumata. Võid kitkuda üksikuid kulmukarvu, kuid ära muuda nende loomulikku kuju. Kui su kulmud on väga hõredad, siis võid proovida karvakasvu ergutavaid tooteid.

Kulmude kuju ja värv on väga oluline, mistõttu ei tasuks neid ise kujundama hakata. Ilusa tulemuse nimel tasub minna kosmeetiku juurde, kes mõõdab välja sobiva kulmukuju ja leiab kulmuvärvi, mis sobib su juuste ja nahatooniga. Kulmud ei pea olema juustega täpselt sama värvi – tumedamad kulmud on ilusamad, sest toovad näo rohkem esile.

Tumedate kulmudega ei sobi väga tugev ja värviline silmameik. Ideaalselt sobivad nendega aga klassikaliselt punased huuled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles