Blake Lively: lahtistes juustes on midagi romantilist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively koos abikaasa Ryan Reynoldsiga.
Blake Lively koos abikaasa Ryan Reynoldsiga. Foto: AP / Scanpix

Blake Lively on üks vähestest noortest näitlejannadest, kelle puhul saab rääkida loomulikust ilust. Tema juures hakkavad esimese asjana kindlasti silma naise kaunid kuldsed juuksed.

Hiljuti antud intervjuus ütles noor naine, et ta on lihtsalt «pese ja mine» tüdruk, mis tähendab seda, et ta ei tee midagi erilist, et oma ilusate juuste eest hoolitseda, vahendab Daily Mail.

Blake, kes on Gucci uue lõhna Gucci Première reklaamnägu, rääkis intervjuus oma juustest ja ilusaladustest. Blake'i sõnul eelistab ta kanda oma juukseid vabalt ega ürita neid kuidagi rangelt struktureerida.

«Mulle meeldib, kui mu juuksed on lahti ja vabalt... selles on midagi romantilist,» sõnas noor näitlejanna.

25-aastane näitlejanna, kes on abielus näitleja Ryan Reynoldsiga, rääkis, et ta kasutab oma kuldseid lokke selleks, et varjata oma häbelikku loomust.

Blake'i tavaline juuksehooldus näeb välja selline, et pärast pesu laseb ta juustel kuivada kuni need on kergelt niisked. Seejärel seob ta juuksed nõrgalt krunni ja hoiab neid nii kuni juuksed on täiesti kuivad. «Kui ma juuksed lahti teen, siis on need kenasti lainelised,» ütles ta.

Näitlejanna sõnas, et ta üritab ka punase vaiba üritused enda jaoks lõbusaks teha ning võtab neid kui kostüümipidusid, mille jaoks tuleb end üles lüüa.

Hoolimata oma loomulikust glamuurist, tunnistas Blake, et punase vaiba üritused tekitavad temaski stressi, sest alati on tal peas teadmine, et fotograafid ootavad jäädvustamiseks mõnd piinlikku hetke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles