Mis on suurim kiretapja?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled hommikuti seksimaias ja loodad, et partner kostitab sind magusa musiga? Siis veendu, et su hingeõhk oleks korras, sest just halba hingeõhku peetakse suurimaks kiretapjaks.

Äsja avaldati Suurbritannias läbi viidud uuringu tulemused, millest selgus, et halb hingeõhk on hullem kui ebameeldivad kehalõhnad, koguni 37 protsenti vastanutest sõnas, et hommikune hingeõhk on just kõige eemaletõukavam asi, vahendab femalefirst.co.uk.

Just sel põhjusel paneb ligi kolmandik vallalistest omale varase äratuse, et enne partneri ärkamist hambaid pesta. 41 protsenti tunnistas, et hommikune hingeõhk on üks suurimaid muresid, kui nad peavad partneri juurde ööseks jääma.

Seetõttu väldib 9 protsenti vastanutest partneri juurde ööseks jäämist ja 16 protsenti vastanutest hoiab kogu aeg igaks juhuks suuvärskendajaid kotis.

Uuringu viis läbi hambahooldustooteid valmistav firma Colgate ning nende eesmärgiks oli välja selgitada, kuidas inimesed hommikusse hingeõhku suhtuvad. Selgus, et koguni 40 protsenti inglastest väldivad oma partnerit hommikuti, sest neile ei meeldi partneri suust tulev lehk.

Peaaegu viiendik osalenutest tunnistasid, et tunneks piinlikkust, kui peaksid oma halvast hingeõhust vanematele rääkima ja üle kolmandiku aktiivselt kohtingutel käijatest ütles, et jätaks partneri maha, kui partneril oleks halb hingeõhk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles