Uuring: 80 protsenti naistest on ise endale valentinipäeval lilli saatnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised ilmselt teavad, kui raske on valentinipäeval vallaline olla: sõbrad ja kolleegid räägivad ärevalt, mis plaanid neil partneritega selleks päevaks on ja mõnele saadetakse isegi töö juurde suuri lillekimpe. Aga kui paljud neist lilledest on tegelikult austajate saadetud?

Juhtiv online kohtinguleht Date.com viis tuhandete vallaliste naiste seas läbi uuringu, et välja selgitada, kas mõni neist on kunagi ise omale valentinipäevaks austaja välja mõelnud, vahendab prweb.com.

Uuringu tulemuste kohaselt on enam kui 75 protsenti vallalistest naistest omale salajase austaja välja mõelnud. Neist 80 protsenti on valentinipäeval omale lilli saatnud ning 13 protsenti neist on ostnud šokolaadikarpe ning juurde lisanud kaardi salajaselt austajalt. Mis sellise «pettuse» põhjuseks on? 65 protsenti naistest selgitas, et nad tahtsid end sel päeval lihtsalt erilisena tunda.

Suhtenõustaja Shira Kallus selgitas, et vallalistel naistel võib valentinipäeval päris keeruline olla, eriti kui neid ümbritsevad õnnelikud paarikesed. «Paljud vallalised naised käivad valentinipäeval spaas, hellitavad end massaažiga või käivad maniküüris-pediküüris, et enesetunnet parandada. Sama toime on ka endale lillede või kingituste saatmine väljamõeldud partneri nimel,» ütles Kallus.

Uuringu tulemused olid järgmised:

Kas oled omale valentinipäevaks partneri välja mõelnud? Jah - 75 protsenti, ei - 25 protsenti.

Kas su väljamõeldud partner on sulle valentinipäeval kingitusi saatnud? Jah, lilli - 80 protsenti; jah, šokolaadi - 13 protsenti; jah, kaardi, karvase loomakese vms - 5 protsenti; ei, mitte kunagi - 2 protsenti.

Miks oled omale partneri välja mõelnud? Et end erilisena tunda - 65 protsenti; et mu meeskolleegid mind märkaks - 15 protsenti; et ma ei tunneks end üksikuna - 5 protsenti; kõik eelpool nimetatud põhjused - 15 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles