Video: Kerli paljastab oma parimad tervisenipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: kerlimusic

Kerli rääkis Rockstar Health & Fitnessile antud videointervjuus, et tema tervisliku eluviisi juurde kuuluvad lõõgastavad hingamisharjutused.

Videos õpetab Kerli tegema oma lemmikvahepala, mida ta tihti oma sõpradele valmistab. Muuhulgas selgitab ta ka eestlase hingelaadi ja ütleb, et kui ameeriklased märkavad, et lapsel on annet, siis kolitakse kogu perega Hollywoodi, kuid Eestis oleks see välistatud.

Kuna Kerli elu on pingeline ja tal on mõnikord raske lõõgastuda, siis teeb ta sirgel pinnal lamades hingamisharjutusi (Breathwork). Selleks tuleb endale tekk peale tõmmata ja hingata läbi suu kaks korda sisse (esimene kord diafragma abil, teine tõmme rindkerega) ja seejärel välja. Laulja sõnul hakkab seepeale energia keres liikuma ja vaheldumisi on palav ja külm.

Teadlik hingamine on Kerli elu palju muutnud, sest see on muutnud teda tasakaalukamaks ja mõjub väga lõõgastavalt. Ta usaldab inimesi rohkem ja ei muretse enam nii palju kui varem. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles