Juhtnööre meestele, et valentinipäev õnnestuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäeval on hea võimalus kallimale muljet avaldada ja näidata, kui palju tast hoolid. Kuigi romantilise päeva õnnestumiseks on rohkelt erinevaid võimalusi, siis on piisavalt ka võimalusi selle ära rikkumiseks.

Hea on, kui mäletad, mis päeval valentinipäev on (neljapäeval, muide), aga võiksid omale lisaks kõrva taha panna, milliseid vigu sel aastal vältida.

Reserveeri aegsasti laud restoranis

Kui plaanid naise romantilisele õhtusöögile viia, siis peaksid laua reserveerima vähemalt kaks päeva enne valentinipäeva. Parimad restoranid on nüüdseks juba nagunii täis, kuid ära aja olukorda endale liiga pingeliseks sellega, et hakkad paar tundi enne väljaminekut kohta otsima. Soovitavalt võiksid vältida söögikohti, kus ei saagi lauda kinni panna, sest need võivad olla ülerahvastatud, õpetab Fox News.

Vali oma kingitus… hoolikalt

Väga armas, kui üllatad oma naist väikese kingitusega. Aga ära osta midagi lihtsalt ostmise pärast. Kui sul oli plaanis enne kojuminekut haarata lähimast toidupoest odav kommikarp ja südant käppade vahel hoidev kaisukaru, siis ära kingi parem midagi. Kinki ostes ikka mõtle, kellele sa seda kingitust teed. Ära osta huupi nänni, millest naine lugu ei pea.

Ära virise

Jah, me kõik teame, et valentinipäev on kommertslik ja paljudele meestele tüütuks kohustuseks, kuid tegelikult on see ju armas. Palun vali oma sõnu ja ära ole see toriseja, kes iga natukese aja tagant viriseb, kui nõme see päev on ja kuidas see on ikka välja mõeldud, et raha teenida. Nõnda pole sinulgi ilusat õhtut oodata.

Ära joo end purju

Iga kohtingu puhul on oluline, et sa ei valiks oma peamiseks seltsiliseks alkoholi, kuid niivõrd romantilise õhtu puhul on see eriti tähtis. Kui võtad kohtingul palju napsu (eriti esimesel kohtingul), siis näitab see, et oled ebakindel ja nõrk. Sa hoolid rohkem oma närvidest kui oma kaaslasest.

Ülereklaamimine

Väga tubli, kui sul juba ongi valentinipäeva õhtuks plaanid tehtud! Aga ära hakka oma kaaslasele õhtut suurte sõnadega välja reklaamima. Kui sa kuulutad muudkui, et sellest tuleb teie kõige uhkem kohting, siis sinu peas võib see ju tähendada romantilist õhtusööki mõnusa muusika taustal, kuid tema võib jääda ootama midagi hoopis erilisemat. Näiteks sõrmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles