Koduste juuksevärvide välimääraja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuste värvimiseks ja toonimiseks on olemas väga erinevaid vahendeid – näiteks on olemas kergeid toonivaid šampoone, palsameid, maske ja vahtusid, mis annavad vaid kerge läike ja püsivad paar pesukorda.

Kergvärv – ei sisalda vesinikperoksiidi ja ei kata halli, kestab kuni kuus pesukorda ning tumedamaks saab sellega kuni kaks tooni, kirjutab Õhtuleht.

Poolpüsivärv – sisaldab madalaprotsendilist vesinikperoksiidi, mis aitab värvil püsida vähemalt kümme pesukorda; sobib ka halli katmiseks ja kulub ühtlaselt maha.

Püsivärv – katab täielikult hallid juuksed ja kinnitub nii tugevasti, et kasvab välja; on seega ka juustele kahjulikum, kuid pakub omakorda võimalust mitme astme võrra tumedamaks või heledamaks värvida.

Blondeer – vahend, millega saab olenevalt kaubamärgist juukseid kuni kuus astet heledamaks värvida ning mis seetõttu rikub juukseid kõige rohkem ning on mõeldud pigem salkude tegemiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles