Millised on meeste suurimad valentinipäevaga seotud vead?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paistab, et meestel ja naistel on täiesti erinev ettekujutus valentinipäevast ning mehed valmistavad õrnemale soole pidevalt selles osas pettumust.

Valentinipäeva peetakse üle maailma aasta kõige romantilisemaks päevaks. Paarid on tänulikud selle eest, mida nad omavahel jagavad ja avaldavad üksteisele armastust, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kahjuks on meeste ja naiste arusaam romantikast täiesti erinev. Seda kinnitas ka Suurbritannias läbi viidud küsitlus, millest selgus, et 45 protsenti meestest arvas, et lillede ostmine on sel päeval parim viis oma armastuse avaldamiseks. Kuid vaid 4 protsenti naistest nõustus sellega.

14 protsenti naistest sõnas, et jätaksid maha mehe, kes neile valentinipäevaks raha kingiks. Veerand küsitluses osalenud naistest eelistaks kingiks midagi isiklikku, näiteks käsitsi kirjutatud kiri või isetehtud luuletus, ent 20 protsenti meestest peavad tunduvalt mugavamaks mooduseks saata tekstsõnum.

Millist kingitust siis naisele osta? Enamik mehi panustavad valentinipäeval seksika pesu ostmisse, kuid üks viiest naisest kinnitas, et pole kordagi kandnud pesu, mille partner on neile soetanud.

Samuti selgus, et suur osa meestest pole valeninipäevaks midagi suurt kunagi planeerinud, kuid 30 protsenti naistest eeldavad, et mehed mõtlevad valentinipäevale juba varakult.

Mehed, kui planeerite naise valentinipäeval romantilisele õhtusöögile viia, siis veenduge, et teil oleks selleks ka piisavalt raha, sest kolmandik naistest ütles, et nemad õhtusöögi eest ei maksaks.

Võib tunduda, et kõige lihtsam on alla anda ja see romantiline päev sootuks unustada, kuid olge ka selles suhtes ettevaatlikud, sest koguni 53 protsenti naistest lubas mehe maha jätta, kui mees neile valentinipäevaks mitte midagi ei kingi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles