Lapsevanemad on ärritunud: Beyoncé’ lavakostüüm oli liiga seksikas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyoncé
Beyoncé Foto: SCANPIX

Beyoncé’ julge lavakostüüm Super Bowlil ärritas Ameerika lapsevanemaid, kelle arvates oli see pereüritusel esinemiseks liiga paljastav.

Lapsevanemad on oma arvamust superstaari riietuse kohta avaldanud nii Facebookis kui teistes sotsiaalmeediakanalites. Nimelt olevat Rubin Singeri moelooming liiga «S & M», vahendab Daily Mail.

Ärritunud on ka mõned tuntud inimesed. Näiteks kirjutas konservatiivse jutusaate juht Laura Ingraham oma Twitteris sarkastiliselt, et Beyoncé’ «sadomaso-tants oli küll väga peresõbralik» ning iga väike tüdruk peaks just temast eeskuju võtma.

Suuremalt jaolt oli vastukaja siiski positiivne, nappi kostüümi on peetud lahedaks ja seksikaks. Seekord ei valmistanudki superstaari lavakostüümi tuntud disainer – Rubin Singer on New Yorgis suhteliselt uus ja tundmatu moelooja.

Singer tunnistas ajalehele The New York Times, et Beyoncé’ lavakostüümi valmistamine oli tema karjääri tipphetk. Kuigi nende koostöö sai alguse juba 6 aastat tagasi, siis 110 miljoni vaatajaga Super Bowl oli kahtlemata kõige suurem üritus, kus on kasutatud Singeri loodud kostüüme.  

Kostüümi valmistamine oli keerukas, sest Singer pidi arvestama Beyoncé’ eriti hoogsate tantsuliigutustega, kuid pakkuma ka silmailu. Komplekti kuulusid lisaks bodile ka jakk ja seelik, mille staar etteaste alguses seljast viskas. Selle valmistamiseks oli tarvis neliteist õmblejat, viis proovi ja 200 töötundi Singeri ateljees. Kuna staar tegi iga päev ka väga pingsalt proove, kaotas ta kiiresti kaalu ja kostüümi pidi iga natukese aja tagant veidi kitsamaks tegema.

Mis Sina arvad? Kas Beyoncé’ kostüüm oli pereürituse jaoks liiga seksikas?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles