Ideid valentinipäeva veetmiseks erinevatele paaridele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäeva planeerimine pole lihtne tegevus. Sa ei saa kunagi kindel olla, kas partner peab su korraldatud üllatust liialt tavaliseks või piisavalt intiimseks.

Portaal iDiva annab nõu erinevatele paaridele, kuidas seda romantilist päeva veeta.

Värske suhe. Olete koos olnud vaid mõne nädala. Üllata partnerit õhtusöögiga, pane selga seksikas kleit ja kõrged kontsad ning punane huulepulk ei tee ka paha, aga ära üle pinguta.

Kindel suhe. Olete koos olnud juba aasta. Mesinädalate faas on läbitud ja valentinipäevaks võiksite midagi lõbusat plaani võtta. Võite näiteks mõne teise paariga topeltkohtingule minna. Või minge tantsima, keeglit mängima või tehke midagi muud lõbusat.

Pühendunud suhe. Olete üksteisele armastust avaldanud ja jõudnud faasi, kus suudate elada üksteise vigadega. Korraldage tubane piknik ja vaadake filmi, mis teile mõlemale meeldib. Sellele võiks järgneda kuum öö täis armatsemist.

Kihlatud. Sellest saab ilmselt teie kõige romantilisem valentinipäev. Hellita oma meest ja end näiteks spaa külastusega. See aitab teil stressi leevendada, eriti kui teil on käes pulmade planeerimise aeg.

Abiellunud. Kuigi olete abielus, ei pea te valentinipäeval koju jääma. Üllata oma kaasat varahommikuse väljasõiduga mõnda romantilisse kohta. Kui ilm lubab, võtke kaasa piknikukorv või minge kuskile välja sööma. Kui teil on võimalik töölt mõned vabad päevad kaubelda, tehke pikem väljasõit.

Paarid, kel on lapsed. Täiskoormusega lapsevanemaks olemine nõuab palju energiat. Jätke lapsed vanavanemate või hoidjaga ja minge mõnda hotelli. Broneerige õhtusöögilaud, tellige kallist veini ja nautige romantilist õhtut kahekesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles