Lugeja küsib: kuidas saada lokke, kui need ei jää juustesse püsima?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soengu tegemine.
Soengu tegemine. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

«Mul on juuksed, mis on natuke pikemad kui poole selja peale, aga probleem on selles, et mu juustesse ei taha kuidagi lokid jääda. Olen katsetanud nii kuivadesse, märgadesse kui ka niisketesse juustesse, kuid lokid ei jää püsima - juuksed vajuvad maksimaalselt poole tunniga sirgeks. Ei taha kasutada mingeid lakke ega geele, kuidas saaksin lokke kauemaks juustesse?» soovib lugeja teada.

Vastab juuksur  Katrin Kruusma.

Kui te lokkide tugevdamiseks miskit kasutada ei taha, siis on ka natukene raske soovitusi anda. Üheks võimaluseks on ööseks keerata näpulokid ja need siis hommikul lahti kammida. Keerate juuksesalgud ümber näppude rulli ja kinnitate iga salgu lõksuga. Tugevduseks võite kasutada kas siis suhkruvett või keerata näiteks õllega. Minu ema tegi seda vanasti ikka, kui midagi ei olnud. Tänapäeval on Davinesi firmal õlle asemel olemas Shaping Gel, mis on oma olemuselt ja toimelt sarnane õllele. Suhkruvee asemel aga Davinesi Oil Non Oil nr 1 (aretatud suhkrust endast).

Loe lisaks nõuandeid samal teemal või küsi tasuta nõu vastused.ee lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles