Galerii: kevadel ehivad Ivo Nikkolo loomingut efektsed värvid ja neoontoonid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltika esitles peegellaval oma kevadmoodi, mille märksõnadeks on seekord lilled, linnud ja putukad.

Naistemoodi elavdavad lilled, linnud, putukad, mereelukad ja isikupärased värvid – puhastest pindadest mustriteni ning pastellist neoonini! Meestemoe uudsed hitid on shortsuit ehk lühikeste pükstega ülikond ning twin-set ehk samast kangast ja sama mustriga rõivaesemete kombineerimine. Erksatest värvidest pole pääsu ka meestel ning iga trendika mehe garderoobis peaks olema vähemalt paar tõeliselt värvilisi pükse.

Ivo Nikkolo kevad-suvise hooaja läbivaks teemaks on tehnoloogiline luksus, mis väljendub puhaste disainijoonte ja erksate värvidena tehnika viimase sõna loodud kangastel. Kevadel ehivad Ivo Nikkolo unikaalset disainerloomingut efektsed värvid ja neoontoonid: värvipaleti pärliks on smaragdroheline, kollane, erk fuksiaroosa, oranž ning õrn virsikutoon. Lisaks köidavad pilku isikupärased 3-D efektiga ja struktuursed kangad, mis loovad koos maagiliste pastellitoonidega kohati suisa ebamaise efekti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles