Liisi Koikson: Inglismaal olen ikkagi võõras

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu poolfinaalis osalev Liisi Koikson (29) õpib praegu Inglismaal muusikakoolis, kuid ütles Naistelehele, et välismaal elades muutub Eesti talle aina olulisemaks.

Aina rohkem räägitakse sellest, et noored naised lähevad Eestist ära, loovad pere kuskil mujal ja ei taha enam kodumaale tagasi tulla. Sama stsenaariumi ei saa välistada ka Liisi Koikson. «Ma ei saa öelda, et kindel «ei»,» märkis ta. «Sest ma ei saa ju teada, kuidas elu läheb. See võib täiesti vabalt tulevikus niimoodi olla…»

Ometi usub Liisi, et see oleks talle raske, sest siis peab täiesti teise keskkonda sisse sulanduma. «Ma näen ja tunnen seal ka praegu, et olen seal ikkagi võõras – kuigi kõik on väga sõbralikud minu vastu.»

Kuigi inglise keel on lauljannal hästi suus, usub ta, et osalt on teatud isoleeritustunde põhjuseks siiski keelebarjäär. Näiteks on tal tunne, et mingitele töödele teda seetõttu ei kutsuta. «Olen ikkagi võõramaalane,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles