Neli nõuannet, kuidas oma suhet päästa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled suhtes, kus armastad oma partnerit, kuid tunned, et suhe ei liigu kusagile? Kas tülitsete iga päev? Kas tunned, et sa ei saa temalt enam seda, mida vajad?

Elame ajal, mil ebavajalikust on äärmiselt kerge vabaneda ning tihtipeale visatakse ka suhted liialt kiiresti prügikasti. Tegelikult tuleks endalt küsida, kui palju oled nõus vaeva nägema, et teievaheline leek taas süttiks? Suhte lõpetamiseks on vaja kahte inimest, seega lõpeta teise süüdistamine ja otsi mooduseid, kuidas probleeme lahendada. Siin on mõned nõuanded, kirjutab Huff Post.

1. Pöörduge tagasi nende kommete juurde, mis teil olid suhte alguses

Paljud paarid kogevad rutiini. Mees tuleb töölt koju, sööb, vaatab telerit ja läheb magama. See on igav. Suhte alguses poleks sa ilmselt tundnud partneri suhtes ligitõmmet, kui ta oleks siis niimoodi käitunud.

Minge ühel õhtul nädalas kohtingule. Kui käisite eelnevalt õhtusöögil või keeglit mängimas, tehke seda uuesti. Kui panite õhtusöögi ajaks küünlad põlema, tehke seda ka nüüd. Tuleta partnerile meelde, miks ta sinusse armus.

2. Lapsed saavad ühe õhtu ilma teieta hakkama

Paljud paarid süüdistavad lapsi, et viimased on nende suhte rikkunud. Tõsiasi on aga see, et te ise tahtsite lapsi saada ja lapsed annavad suhtele palju juurde.

Leidke aega, millal kahekesi kodus olla. Saatke lapsed vanaema juurde või lubage neil üks öö sõprade või naabrite juures veeta, et saaksite partneriga koos olla, ilma laste kisa ja kärata.

3. Ole romantiline

Saada partnerile flirtiv sõnum või e-mail päeva keskel ilma näilise põhjuseta. Õrrita teda natuke. Anna talle teada, et igatsed teda. Ütle talle, kuidas on temaga suhtes olla, mis tunde see sinus tekitab. Ootamatud romantilised komplimendid keset tööpäeva tekitavad parema tuju ja süütavad ka romantilise leegi.

Paarid kipuvad üksteisega flirtimise unustama, ometi on kõik suhte alguses seda teinud. Teate juba, kuidas üksteist erutada, seda nii vaimses, emotsionaalses kui ka füüsilises mõttes.

4. Põgenege nädalavahetuseks

Minge koos reisile. Proovige koos mõnd uut tegevust. Pole tähtsust, kas see on tantsimine, kokkamiskursus, mõne spordiala õppimine või muu. Oluline on vaid see, et õpiksite koos midagi uut. Seda tehes unustate teievahelised probleemid ja saate uusi ühiseid jututeemasid.

Kui üritad oma suhet päästa ning armastad tõeliselt partnerit, proovi neid lihtsaid nippe, enne kui täiesti alla annad. Oled nii kaua vastu pidanud, seega miks mitte anda neile nõuannetele võimalus, et taastada teievaheline side?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles