Iganenud suhtereeglid, mis tuleks unustada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga kord, kui oled paljulubavas suhtes, tulevad sõbrad ja pereliikmed sulle igasuguseid nõuandeid jagama, eeldades, et sa järgid neid. Kuid need stereotüüpidel põhinevad reeglid pole tingimata pika ja eduka suhte saladuseks.

Portaal iDiva toob välja neli iganenud suhtereeglit, mis tänapäeval tuleks unustada.

Partnerid jagavad kõike

Armastus on võimas tunne ja armununa tahad kõike koos partneriga teha. Kuid pole mingit põhjust, miks peaksite käituma nagu Siiami kaksikud! Paljud paarid, eriti värskelt armunud, väldivad oma sõpradega väljas käimist, sest eelistavad kogu aja partneriga veeta. Veelgi enam, nad teevad kõike koos ja jagavad üksteisega igat pisiasja. Seda ei pea tegema.

Raskesti kättesaadava mängimine

Kui tihti oled partneriga tülitsenud ja seejärel teda tundide kaupa ignoreerinud, et ta närvi läheks ja sinuga kontakti otsiks? Kuigi võid arvata, et raskesti kättesaadava mängimine hoiab teda huvitatuna, pole see alati nii. Sellise käitumisega võid temast hoopis ilma jääda. Üks asi on see, kui oled müstiline, kuid hoopis teine asi on see, kui oled egoistlik ja raskesti kättesaadav.

Mineviku varjamine

Kõigil on minevik - mälestused endistest kallimatest, suveniirid, pildid jne - nimekiri võib olla lõputu. Sa ei pea praegusele partnerile kogu minevikku paljastama, kuid sa ei pea ka käituma nii nagu seda ei eksisteeriks. Räägi partnerile oma minevikust ja arutage, mis on teile vastuvõetav ja mis mitte, kui jutuks tulevad eelmised suhted.

Ära ole esimene, kes armastust avaldab

Paljud inimesed, eriti naised, maskeerivad oma tõelisi tundeid ja ootavad, et mees esimesena armastust avaldaks. Kuigi stereotüüpide järgi peaks naine ootama, et mees avaldaks armastust või paluks ta kätt, ei pea see tegelikult nii olema. Kui sa tõesti teda armastad, ära oota, et ta sellest ise aru saaks. Ole julge ja tunnista oma tundeid. Ta on meeldivalt üllatunud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles