Katie Holmes kasutab näonaha hoolduseks teolima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmes
Katie Holmes Foto: SCANPIX

Katie Holmesi sõbrad kinnitasid väljaandele Look, et näitlejanna on vaimustuses näokreemist, mis teeb imesid tänu olulisele koostisosale. Nimelt sisaldab see mutsiini, ehk teolima.

Katie sõbranna sõnul on näitlejanna oma karjääri pärast mures ja ta üritab teha kõik endast võimaliku, et oma välimuse eest hoolitseda. Teolima teeb naha pehmeks ja ühtlaseks, Katie soovitavat seda ka teistele.

Mutsiiniga näokreemid on Koreas ja Aafrikas juba aastaid populaarsed olnud, nüüd on need jõudnud ka Ühendriikide turule. Teolima parimaks omaduseks on väidetavalt akne ravi, kuid see vähendab ka pigmendilaike, hajutab arme ja silub kortse.

Teolima head omadused avastasid Tšiili teokasvatajad, kes leidsid, et armid nahal paranevad tigusid toiduks ette valmistades väga kiiresti. Teolima sisaldab rohkelt valke, glükoolhappeid ja elastiini, mis kaitsevad teo nahka infektsioonide ja UV-kiirte eest, kui ta end roomates haavab.

Kriitikud on aga skeptilised, sest kuigi usutakse, et teolimaga kreemid rahustavad ja parandavad nahka, siis ei ole nende toimet veel piisavalt uuritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles