105-aastasel California naisel pole 85 aasta jooksul ühtki liiklusrikkumist ette tulnud

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

105-aastane Californias elav Edythe Kirchmaier tegi eelmisel nädalal oma juhilubade uuendamiseks kordustesti ning läbis selle veatult.

Kirchmaier tunnistas, et kordustest oli tema jaoks lihtne. Naise sõnul pole tal kunagi pähe tulnud mõte kedagi teist rooli lasta, ta ei kujutaks oma elu ilma autota ettegi, kirjutab foxnews.com.

105-aastane naine hakkas autojuhtimist õppima 1927. aastal Chicagos. Tema sõnul on aastatega liikluses paljugi muutunud. «Kui õppisin sõitma, polnud teedel mingeid reegleid. Teed olid kitsad ja puudusid kiirust piiravad märgid,» meenutas naine.

85 aasta vältel on tal õnnestunud olla eeskujulik autojuht tal pole juhtunud ühtki liiklusõnnetust, ta pole saanud trahvi sõitmise ega parkimise eest.

«Ma arvan, et olen päris hea autojuht,» sõnas Kirchmaier, «ega kahelnud hetkegi, et tahan oma lube pikendada, sest ma pole kunagi ühtki avariid põhjustanud.»

Kirchmaier on ka internetis aktiivne: tal on isiklik Facebooki-konto, mis teeb temast väidetavalt vanima sotsiaalvõrgustiku kasutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles