Justin Petrone: ei saa nii, et iga kord, kui tekib probleem, siis põgened ja võtad uue inimese

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik ja kirjastaja Epp Petrone abikaasa Justin Petronega
Kirjanik ja kirjastaja Epp Petrone abikaasa Justin Petronega Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Kirjanikud Epp (38) ja Justin Petrone (33) räägivad ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus oma abielust ning tunnistavad, et nad on käinud ka teraapias.

Teraapias käimine aitas Epu sõnul väga hästi peremustritest aru saada. «See tundub paljudele ikka veel tabuna – aga te loete ju artikleid ja raamatuid psühholoogilistel teemadel, teraapias saate sedasama, aga konkreetselt teie enda probleemidest lähtuvalt,» sõnas ta ja lisas, et oluliseks avastuseks oli mõistmine, et abikaasa ei tohi olla ainus emotsionaalne tankla – on vaja ka isiklikke sõpru, hobisid ja muud, kust end tankida.

Epu mees Justin avaldas arvamust, et modernsetes hoiakutes on midagi valesti. «Hea küll, me pole igavesti nii armunud, kui me kunagi algusaegadel olime. Elu pole kogu aeg õnnelik ja mõnikord on päris raske. Aga ei saa nii, et iga kord, kui tekib mõni probleem, siis põgened. Ja võtad uue inimese. Ma ei taha öelda, et kõik abielud õnnestuvad, aga elu on väga keeruline, kui selle sisuks on vaid püüdlemine täiusliku õnne poole.»

Loe pikemalt Petronede abielu lugu värskest Anne & Stiili veebruarinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles